Home

Girra's Place heet U welkom.

Dirk en Sandra zijn de eigenaars van Girra's Place, een chihuahuakennel in Betekom, een pittoresk dorp in het hart van de provincie Vlaams-Brabant. Bezoek onze site voor alle info ivm onze chihuahuafamilie, de schattige puppies, de trotse ouders, showresultaten, verzorging, rasinfo enz.

Als gediplomeerde LOSH-fokkers van de Koninklijke Maatschappij Sint-Hubertus fokken wij enkel chihuahuas met door KMSH geregistreerde stamboom volgens de rasstandaard van de FCI en het fokreglement van de BCC. Girra's Place is lid van de Belgian chihuahuaclub http://www.belgianchihuahuaclub.be/  (BCC), de Nederlandse Chihuahuaclub (NCC) http://www.nederlandsechihuahuaclub.nl/, Verband Deutscher Kleinhundezüchter e.V. (VDK) http://www.kleinhunde.de/,en franse Chihuahuaclub (CCCE) http://www.ccce.org/. Ons doel is het instandhouden en verbeteren van het ras volgens de FCI rasstandaard.

Onze hondjes worden opgevoed in de familiale geborgenheid van ons gezin. Een liefdevolle opvoeding en verzorging bevordert de socialisatie en gezondheid van de hondjes. Wij helpen U graag bij het selecteren van een pup en staan steeds tot uw dienst voor assistentie ivm de opvoeding, verzorging, verzorgingsproducten, benodigdheden enz.

U bent welkom na afspraak via mail of telefoon. (zie «contact«)

We bedanken U voor uw bezoek aan onze website. 
U kan ons ook terug vinden op Facebook, onder Chi Sandra Beets, en Girra's Place.

 

 Wij respecteren de privacy van alle gebruikers en dragen er zorg voor

 dat de persoonlijke informatie die U ons verschaft vertrouwelijk wordt

 behandeld en niet wordt doorgegeven aan derden.

Neem ook eens een kijkje op onze franse site  http://girrasplace.chiens-de-france.com/debug/chihuahua.html Dirk & Sandra

 

Bekijk onze catalogus

 

Contacteer ons

GSM : 0495 54 48 95
       : 0495 28 95 48
Vlaams-Brabant

info@girrasplace.be

sandrabeets@telenet.be

BTW BE 0810.216.353

Multi Champion Man In Black Girra's Place

BE & Dt Champion Angelas Kustode Crystal Diamond

Multi CH. Man in Black & B CH. Oh My Lady Girra's Place

BE & Dt Champion My Name Is  Mai Girra's Place